Ange ditt sökord

Annons:

Instabilt korsband

Hej! Jag har opererat mitt främre korsband 2005 med mycket bra resultat hittills! Nu känns det som det har blivit instabilt igen. Min fråga är: kan ett opererat korsband gå av utan att jag känner någon smärta?? Mvh//L-G, 45

Främre korsbandsskador som opererats brukar ge ett gott resultat. Om nu ditt knä efter 7 år åter känns instabilt kan det bero på att den korsbandsrekonstruktion man gjorde då har skadats igen eller lossnat från något fäste. Men det kan också vara så att du har någon skada på ligament eller menisken i knät, eller en kombination av allt detta. Jag tycker du ska kontakta den läkare eller den klinik som utförde operationen för att få en ny undersökning. Att träna musklerna kring knäleden är aldig fel med de besvär du beskriver.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 1 februari, 2012

Liknande frågor

Rörelseapparaten

Stel i ryggen efter träning

Jag är en man på 35 år som sedan några år tillbaka haft problem med ryggen och att jag känner mig stel. Det är speciellt efter träningspass som stelheten smyger sig på. Har fått rådet att träna för att bygga upp musklerna kring ryggen, men går det att göra något annat åt stela ryggar?

Rörelseapparaten

Ingefära mot artros

Hej, Jag river ingefära till min knäckebrödsmacka, en på morgon och en på kvällen, detta för att förhindra artros i knän. Jag går 45 min varje dag. Finner att detta är bra. Finns det några studier angående ingefära? Är det andra områden ingefära är bra för?

Rörelseapparaten

Kan huvudvärken kopplas till mina ryggproblem?

Hejsan, jag har lite huvudvärk varje dag. Har även haft problem med ryggen. Kan det vara så att jag är spänd på grund av ryggen och får huvudvärk? Med vänlig hälsning, Andreas 

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: