Ange ditt sökord

Annons:

Hur ska allt detta hjälpa mig?

Har hypo 2, hypometabolism, och tar levaxin 100 mg, men har ej hjälpt, och har kortisolbrist lågt kortisol i kroppen, har värk i kroppen, känns som mjölksyra i kroppen, orkeslös, trött, torr hud,torrt hår,deprimerad, tunnt hår,sömnproblem, huvudvärk ibland.mm . Fick prednisolon 2.5 mg, skulle ta några veckor, undrar hur skall det hjälpa mig?? men skulle kanske få andra tabletter sen för sköldkörteln.. AB (Kvinna, 58år)

Här handlar det om två olika hormonella system, som har tecken till underfunktion, dels thyroidea, sköldkörteln, dels binjurarna. Då det handlar om långsamma processer är det viktigt att man har kontinuerlig uppföljning av behandlande läkare för att få den korrekta mängden av medicinerna som nämnts ovan. Således brukar man med lite tålamod få balans i systemen igen.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 20 april, 2010

Liknande frågor

Rörelseapparaten

Vad kan jag göra åt stela leder?

Jag upplever att jag blivit så stel i leder och muskler. Det känns trögt, framför allt i benen när jag går. Jag har inte ändrat något i mina kost- eller motionsvanor, som jag anser vara tämligen sunda. Behöver jag kanske ta något tillskott av något som finns receptfritt eller bör jag uppsöka läkare?

Rörelseapparaten

Stel i ryggen efter träning

Jag är en man på 35 år som sedan några år tillbaka haft problem med ryggen och att jag känner mig stel. Det är speciellt efter träningspass som stelheten smyger sig på. Har fått rådet att träna för att bygga upp musklerna kring ryggen, men går det att göra något annat åt stela ryggar?

Rörelseapparaten

Ingefära mot artros

Hej, Jag river ingefära till min knäckebrödsmacka, en på morgon och en på kvällen, detta för att förhindra artros i knän. Jag går 45 min varje dag. Finner att detta är bra. Finns det några studier angående ingefära? Är det andra områden ingefära är bra för?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: