Ange ditt sökord

Annons:

Hur botar jag min hicka?

Hur kan man bota /lindra hicka? Jag har till och från hicka i 6 dagar på raken.

Man, 71 år

Det du kan göra själv för att sluta hicka är att dricka kallt vatten, gärna med isbitar i. Du kan även dricka kallt vatten framåtböjd, hålla andan och svälja samtidigt samt andas i en papperspåse. Om du ofta får hicka när du äter eller dricker kan det hjälpa om du tar mindre portioner och försöker att inte svälja luft.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Mage & Tarm

Vill veta mer om PBC

Har tydligen anlag för PBC, berätta gärna om denna sjukdom.

Mage & Tarm

Får ont i magen av stress. Vad kan jag göra?

Jag har senaste tiden haft väldigt ont i min mage. Jag har precis börjar plugga och har känt mig mer stressad än vanligt. Jag äter som vanligt men får under de stressiga perioderna väldigt mycket magknip. Ibland så mycket att jag har svårt att koncentrera mig. Vad kan jag göra?

Mage & Tarm

Hur lindrar man magsjuka?

Det har precis gått magsjuka på samtliga av mina barns skolor och förskolor. Vi är alla i familjen noga med att tvätta händerna men jag undrar om det finns något annat sätt att förbygga just magsjuka? Hur lindrar man magsjuka bäst om man väl får det?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: