Ange ditt sökord

Annons:

Har smärta i höger ljumske men blir inte bättre av min smärtlindrande medicin – vad gör jag?

Har otrolig smärta i höger ljumske,har besökt akuten o fått smärtlindrande medicin.Är inte ett dugg bättre vad gör jag? Är inne på vecka 2 av smärta.

Ljumsksmärtor är besvärliga tillstånd och kan ha många olika orsaker. Ljumskbråck, skador, i muskelfästena, eller en inklämd nerv. Har man uteslutit ljumskbråck och muskelfästesskada så tycker jag att du skulle göra en smärtteckning för att visa och beskriva den exakta utbredningen av smärtan och vilken karaktär den har. Är den stickande, blixtrande, huggande, molande etc.? Man skulle då kunna försöka med att lägga en diagnostisk blockad, dvs att man bedövar nerven i området för att se om smärtan försvinner. Låt din läkare på vårdcentralen göra en bedömning.

Annons:

Den här frågan handlar om:


Publicerad: 15 maj, 2012

Liknande frågor

Kosttillskott för att inte bli sjuk?

Inför våren och sommaren vill jag gärna komma i form ordentligt. Jag tränar mycket men tvingas ofta pausa då jag lätt blir förkyld i korta perioder. Har du något tips på hur jag klan boosta min träning så jag slipper ta dessa pauser? Borde jag ta något typ av kosttillskott?

Rörelseapparaten

Ont i nacke och rygg av stillasittande jobb

Jag har ett väldigt stillasittande jobb och känner ofta av smärta i nacke och rygg. Jag upplever att det blir värre under vinterhalvåret, kanske för att man spänner sig mer i kylan? Vad kan jag göra för att inte ha så ont?

Rörelseapparaten

Tips för ömma fötter?

Jag har börjat jobba i en butik och går därför extremt mycket om dagarna. Trots bra skor har jag väldigt ont i fötterna när jag kommer hem på kvällarna. Har du något bra tips på vad som kan hjälpa ömma fötter?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: