Ange ditt sökord

Annons:

Har smärta i höger ljumske men blir inte bättre av min smärtlindrande medicin – vad gör jag?

Har otrolig smärta i höger ljumske,har besökt akuten o fått smärtlindrande medicin.Är inte ett dugg bättre vad gör jag? Är inne på vecka 2 av smärta.

Ljumsksmärtor är besvärliga tillstånd och kan ha många olika orsaker. Ljumskbråck, skador, i muskelfästena, eller en inklämd nerv. Har man uteslutit ljumskbråck och muskelfästesskada så tycker jag att du skulle göra en smärtteckning för att visa och beskriva den exakta utbredningen av smärtan och vilken karaktär den har. Är den stickande, blixtrande, huggande, molande etc.? Man skulle då kunna försöka med att lägga en diagnostisk blockad, dvs att man bedövar nerven i området för att se om smärtan försvinner. Låt din läkare på vårdcentralen göra en bedömning.

Annons:

Den här frågan handlar om:


Publicerad: 15 maj, 2012

Liknande frågor

Rörelseapparaten

Ingefära mot artros

Hej, Jag river ingefära till min knäckebrödsmacka, en på morgon och en på kvällen, detta för att förhindra artros i knän. Jag går 45 min varje dag. Finner att detta är bra. Finns det några studier angående ingefära? Är det andra områden ingefära är bra för?

Rörelseapparaten

Kan huvudvärken kopplas till mina ryggproblem?

Hejsan, jag har lite huvudvärk varje dag. Har även haft problem med ryggen. Kan det vara så att jag är spänd på grund av ryggen och får huvudvärk? Med vänlig hälsning, Andreas 

Kvinnans hälsa

Lindra sjösjuka

Hej! Hur lindrar jag min sjösjuka på bästa sätt? Min familj och jag ska ut med båten i över en vecka så jag skulle behöva något som verkligen funkar. 

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!