Ange ditt sökord

Annons:

Höftsmärtor

Har sedan 10 månader fått problem med höger höftled. Vet inte om det är sätesmuskeln eller själva höften som ger symtomen. När jag promenerar på morgonen smärtar det i höftkammen. När jag sätter mig strålar smärtan fram i ljumsken. När jag har vilat ett tag och gör en ny promenad smärtar det inte lika mycket i höftkammen, men smärtan tilltar istället i ljumsken när jag sitter. Jag jobbar med röjning i skogen och så länge jag håller igång går det bra men när jag sätter mig i bilen får jag väldigt ont fram i ljumsken. Smärtan vandra från höftkammen till ljumsken. Jag undrar vad symtomen kan tyda på. Är det en förslitning i höften eller är det en nerv som sitter iklämm. Har varit till en massör där han konstarterade att sätesmuskeln var ansträngd. Har även fått lite bahandling av ländryggen men det blir bara värre.

Höftsmärta. Förutom att man tar kontakt med en sjukgymnast i så kallat höftskoleprogram, vore det bra att göra en röntgenundersökning av höften för att få en bild om eventuell grad av förslitning eller eventuell annan åkomma..

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Alternativb

Vad är polyartros?

Har fått diagnosen Polyartros, ospecificerad. Vad är det och hur behandlas det?

Hud & Hår

Mina fingrar domnar när det är kallt

Under en lång period nu domnar mina fingertoppar så fort det blir lite kallt ute eller när jag rör kallt vatten och domningarna håller i flera minuter.

Rörelseapparaten

Varför linda en stukad fot?

Varför måste man linda en stukad fot, vad gör det för nytta?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: