Ange ditt sökord

Annons:

Höftsmärtor

Har sedan 10 månader fått problem med höger höftled. Vet inte om det är sätesmuskeln eller själva höften som ger symtomen. När jag promenerar på morgonen smärtar det i höftkammen. När jag sätter mig strålar smärtan fram i ljumsken. När jag har vilat ett tag och gör en ny promenad smärtar det inte lika mycket i höftkammen, men smärtan tilltar istället i ljumsken när jag sitter. Jag jobbar med röjning i skogen och så länge jag håller igång går det bra men när jag sätter mig i bilen får jag väldigt ont fram i ljumsken. Smärtan vandra från höftkammen till ljumsken. Jag undrar vad symtomen kan tyda på. Är det en förslitning i höften eller är det en nerv som sitter iklämm. Har varit till en massör där han konstarterade att sätesmuskeln var ansträngd. Har även fått lite bahandling av ländryggen men det blir bara värre.

Höftsmärta. Förutom att man tar kontakt med en sjukgymnast i så kallat höftskoleprogram, vore det bra att göra en röntgenundersökning av höften för att få en bild om eventuell grad av förslitning eller eventuell annan åkomma..

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 7 maj, 2010

Liknande frågor

Kosttillskott för att inte bli sjuk?

Inför våren och sommaren vill jag gärna komma i form ordentligt. Jag tränar mycket men tvingas ofta pausa då jag lätt blir förkyld i korta perioder. Har du något tips på hur jag klan boosta min träning så jag slipper ta dessa pauser? Borde jag ta något typ av kosttillskott?

Rörelseapparaten

Ont i nacke och rygg av stillasittande jobb

Jag har ett väldigt stillasittande jobb och känner ofta av smärta i nacke och rygg. Jag upplever att det blir värre under vinterhalvåret, kanske för att man spänner sig mer i kylan? Vad kan jag göra för att inte ha så ont?

Rörelseapparaten

Tips för ömma fötter?

Jag har börjat jobba i en butik och går därför extremt mycket om dagarna. Trots bra skor har jag väldigt ont i fötterna när jag kommer hem på kvällarna. Har du något bra tips på vad som kan hjälpa ömma fötter?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: