Ange ditt sökord

Annons:

Går jag igenom ett nytt stadie i livet eller vad händer?

Question:
Hej!
Jag har en liten undran över vad som händer med mig själv. Den senaste tiden har jag känt mig allmänt irriterad, mest när min sambo typ bara visar sig ibland, jag fräser åt min mor när hon bara frågar om vanliga saker och jag kan avsky min syster ibland,vilket kan ha och göra med att hon är mitt i tonåren just nu. Det har inte vart så här förut, men bara under den senaste månaden går jag omkring och är irriterad och arg över små struntsaker, jag gråter ofta och vill knappt gå till jobbet. Jag är bara 25 år och tycker inte jag borde må så här. Jag och min Sambo ska flytta till hus och tänkt skaffa barn, men för några veckor sedan bråkade vi om att han va så svartsjuk på en av mina barndomsvänner, som också jag hade en fling med en sommar för några år sen, som också bort 70 mil här ifrån…det tog hårt på mig och jag blev väldigt ledsen…efter det har min irritation blivit som värre även fast vi rätt ut saken och allt blev bra igen. Kan det vara ett stadie i livet som jag går igenom eller vad är det som händer?
Tacksam för svar! Orolig 25:a (kvinna 25år)

Helt enkelt att svara på detta är det inte då det brukar vara många orsaker som finns bakom och sedan bara en ytterligare liten sak eller händelse som utlöser det hela. Jag tror att det vore bra för dig att ha någon att prata med själv i första hand och sedan kanske också tillsammans med din sambo. Ingen tvekan om att det händer saker när man ändrar sina livsförhållanden med dess positiva förväntningar, men också nya krav som kommer att ställas på en själv.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Uppdaterad: 20 december, 2010 Publicerad: 20 december, 2010

Liknande frågor

Mage & Tarm

Får ont i magen av stress. Vad kan jag göra?

Jag har senaste tiden haft väldigt ont i min mage. Jag har precis börjar plugga och har känt mig mer stressad än vanligt. Jag äter som vanligt men får under de stressiga perioderna väldigt mycket magknip. Ibland så mycket att jag har svårt att koncentrera mig. Vad kan jag göra?

Sömn & Stress

Svårt att sova. Vad ska jag göra?

Jag har under en period haft väldigt svårt att sova. Jag vill helst inte börja med receptbelagda sömntabletter då jag är rädd för att bli beroende. Finns det något annat receptfritt alternativ som jag skulle kunna testa?

Sömn & Stress

Symtom på sömnapné

Hej! Min man har andningsuppehåll när han sover. Flera gånger per timme och uppehållet kan vara oroväckande länge vilket gör att jag måste putta på honom för att se så han börjar andas igen. Han snarkar mycket och det låter ansträngande för honom. Han vaknar till ibland av detta men det kommer han inte ihåg. Han är också väldigt trött på morgonen, 44 år. Undrar om detta kanske kan vara sömnapné?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Glöm inte att bekräfta din prenumeration i din inkorg. Den kan ha hamnat i din skräppost.

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Genom åren har experterna besvarat över 8 000 frågor, så chansen är stor att du hittar redan besvarade frågor inom det du undrar över.

Välkommen till Doktorn!

Annons: