Ange ditt sökord

Annons:

Går det över?

Jag har ätit Sertralin 100mg/dagen ca 11 månader, då jag bestämt mig för att prova utan dom av egen vilja slutade jag rakt av med doseringen, Jag vet att man ska trappa ner och rådfråga läkaren etc. men jag gjorde inte det. Jag har svår yrsel och “knäppningar” i hjärnan.
Min fråga är, går detta över till slut, isf hur länge ungefär? Jag vill inte börja äta dom igen för att sedan trappa ned ifall att det kommer gå över ändå. Men pratar vi om flera månader så kan jag nog inte vänta. Tack för svar! Mvh Erik (24år)

Utsättningssymtomen borde ha gått över när du läser det här svaret. Om dom mot förmoda INTE har det så tycker jag att du ska återuppta medicinerining i en dos av 50mg/d och beställa en tid till din läkare.

Annons:

Den här frågan handlar om:


Uppdaterad: 10 februari, 2011 Publicerad: 10 februari, 2011

Liknande frågor

Deprimerad och vill ha hjälp

En längre period har jag känt mig väldigt nere och varit ledsen varje dag. Mina tårar kommer hela tiden och jag sover knappt och äter ungefär en måltid per dag. Känner att jag är inne i en depression. Går knappt utanför dörren. Känner att jag behöver hjälp men vet inte vad jag ska söka för hjälp. Var ska jag börja?

Kroppstemperaturen påverkar måendet

Jag har problem med min kroppstemperatur. Jag svettas väldigt mycket, speciellt i armhålorna. Men det skiljer sig från dag till dag. Vissa dagar är fruktansvärda (då hjälper inte ens absolut torr) och andra dagar har jag inga besvär alls. Från några månader tillbaka blir jag så varm på kvällarna. Blir röd i ansiktet och känner mig mycket trött utan feber men jag känner mig sjuk varje kväll. Nattetid brukar jag svettas mycket. Har dåligt med energi dygnet runt. Det känns som mina svettningar går hand i hand med hur jag mår på kvällarna. Vad kan detta vara?

Depression & Ångest

Jag känner mig nere under hösten

Jag är en person som alltid känner mig nere under hösten, och upplever att jag blir tröttare och mer nedstämd än vanligt. I höst tänkte jag därför se om jag kan ta vitaminer eller tillskott som är receptfria och naturliga för att få lite mer energi? Jag är 64 år och frisk i allmänhet så tar inga andra läkemedel!

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Glöm inte att bekräfta din prenumeration i din inkorg. Den kan ha hamnat i din skräppost.

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Genom åren har experterna besvarat över 8 000 frågor, så chansen är stor att du hittar redan besvarade frågor inom det du undrar över.

Välkommen till Doktorn!

Annons: