Ange ditt sökord

Annons:

Flera smärtsyndrom samtidigt

Jag känner ofta av tickningar och domningar i tårna och undrar vad detta beror på? Jag har även smärtor i mellangärdet (och ut över ryggen) ibland, som håller i sig ungefär ett dygn åt gången, samt väldigt ont i höfterna. Kan dessa tre olika symptom höra ihop? Har även dålig blodcirkulation och fryser ofta. HOPPAS på svar :) Fanny, 20

Du anger en hel del olika symtom. Utan att ha undersökt dig närmare är det omöjligt att avgöra vilka symtom som man bör utreda vidare eller om det finns ett samband mellan dem. För att få svar på dina frågor är det allra bäst att du beställer tid på din vårdcentral så att ni tillsammans kan bena ut problemen och hitta orsakerna till alla dina besvär.

Annons:

Den här frågan handlar om:


Publicerad: 16 mars, 2012

Liknande frågor

Rörelseapparaten

Ingefära mot artros

Hej, Jag river ingefära till min knäckebrödsmacka, en på morgon och en på kvällen, detta för att förhindra artros i knän. Jag går 45 min varje dag. Finner att detta är bra. Finns det några studier angående ingefära? Är det andra områden ingefära är bra för?

Rörelseapparaten

Kan huvudvärken kopplas till mina ryggproblem?

Hejsan, jag har lite huvudvärk varje dag. Har även haft problem med ryggen. Kan det vara så att jag är spänd på grund av ryggen och får huvudvärk? Med vänlig hälsning, Andreas 

Kvinnans hälsa

Lindra sjösjuka

Hej! Hur lindrar jag min sjösjuka på bästa sätt? Min familj och jag ska ut med båten i över en vecka så jag skulle behöva något som verkligen funkar. 

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!