Ange ditt sökord

Annons:

Finns det något man kan göra om man drabbats av glaskroppsavlossning?

Glaskroppsavlossning på vänster öga. Fick glaskroppsavlossning på vänster öga för ca 1 månad sedan, ser 'ett spindelnät ' speciellt mycket vid ljus bakgrund (tex på PC:n) och utomhus dagtid vilket bla innebär att jag har svårigheter med riktning (tex att putta på golfbanan.) Finns det inget att göra åt detta ?? (det är det besked jag fick på ögonkliniken) , Anita, 65

Tyvärr är det riktigt som man sagt till dig att man inte kan göra något åt detta. Viktigt att du blivit undersökt av ögonläkare som då uteslutit att det är en begynnande näthinneavlossning. I många fall brukar besvären kunna klinga av över tiden.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Ögon & Öron

Dåligt för hörseln att somna med musik i öronen?

Jag lyssnar gärna på radio via hörlurarna till min mobil när jag lägger mig på kvällen. Ofta, ja nästan alltid, somnar jag med lurarna i öronen och radion på.

Ögon & Öron

Ont i öronen vid bad

Hej! Min dotter har under en längre tid fått ont i öronen när hon badar/simmar, alltså när hon är under vattnet.

Ögon & Öron

Hur behandlar jag en vagel?

Under sommaren har jag fått både vagel och ögoninflammation flera gånger och börjar bli väldigt trött på att det alltid kommer tillbaka. Hur behandlar jag det på bästa sätt och har du något tips på produkter som jag kan använda för att tex hålla ögonen rent bättre?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: