Ange ditt sökord

Annons:

Finns det något man kan göra om man drabbats av glaskroppsavlossning?

Glaskroppsavlossning på vänster öga. Fick glaskroppsavlossning på vänster öga för ca 1 månad sedan, ser 'ett spindelnät ' speciellt mycket vid ljus bakgrund (tex på PC:n) och utomhus dagtid vilket bla innebär att jag har svårigheter med riktning (tex att putta på golfbanan.) Finns det inget att göra åt detta ?? (det är det besked jag fick på ögonkliniken) , Anita, 65

Tyvärr är det riktigt som man sagt till dig att man inte kan göra något åt detta. Viktigt att du blivit undersökt av ögonläkare som då uteslutit att det är en begynnande näthinneavlossning. I många fall brukar besvären kunna klinga av över tiden.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Ögon & Öron

Hur behandlar jag en vagel?

Under sommaren har jag fått både vagel och ögoninflammation flera gånger och börjar bli väldigt trött på att det alltid kommer tillbaka. Hur behandlar jag det på bästa sätt och har du något tips på produkter som jag kan använda för att tex hålla ögonen rent bättre?

Ögon & Öron

Varför har jag blixtrande framför ögonen när jag vaknar på morgonen?

Hej!! Vad beror det på när man ser en blixt framför ögat. Varje morgon när jag vaknar och ska öppna ögonen så blixtrar det framdör mitt högra öga.

Ögon & Öron

Lock i örat

Hej! I snart en vecka har jag haft lock för mitt högra öra, det gör väldigt ont och jag hör ett konstant susade ljud i örat. Det har till och med börjat göra ont i mitt vänstra. Vad kan det bero på? Hälsningar, B.E

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: