Ange ditt sökord

Annons:

Finns det något jag göra för att få bättre sexlust och ökad sexlust nu efter fyllda 50?

Lever sen 10 år i mitt andra äktenskap och vi har det bra o roligt tillsammans. Min regebundna menstruation upphörde när jag fyllde 50 för tre år sedan o i samband med det minskade min sexlust dramatiskt. När jag väl får lust, och den måste jag jobba aktivt för att få, är det bara en andeviskning jämfört med den lustkänsla jag tidigare upplevde o en orgasm idag är mer arbete än nöje att uppnå. Är detta bara hormonbetingat? Finns det något jag kan göra för att få tillbaka något av min gamla lust? / Anette, 54

Vår sexualitet och vår lust är aldrig bara en hormonell fråga. Du behöver få prata igenom detta med någon som är van att diskutera sexualitet, dvs i första hand en sexolog.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Anders Hallén
Hud, sex och samliv
Publicerad: 17 september, 2012

Liknande frågor

Hud & Hår

Svampinfektion i underlivet

Jag tror jag har fått svamp eller/och urinvägsinfektion i underlivet. Jag hade 2 tabletter kvar från förra gången jag hade infektion samt att jag har köpt svampmedel på apoteket som jag börjat använda. Min fråga är om läkaren fortfarande kan se om man har svamp och/eller urinvägsinfektion om man redan har påbörjat behandling? Jag behöver antagligen gå till läkaren och ta prover för att få mer tabletter utskrivna. Tacksam för svar.

Diabetes

Problem att hålla tätt vid diabetes

Hejsan! Jag har diagnostiserad diabetes 2. När jag är förkyld och hostar kissar jag på mig (läcker ut lite urin). Vad är felet?

Kvinnans hälsa

“Efterdroppar” när jag kissat klart

Jag har ett problem när jag har kissat klart. När jag drar på mig trosorna så kommer där droppar. Känns som om man inte får ut allt kiss direkt.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!