Ange ditt sökord

Annons:

Fibromyalgi och akupunktur?

Hejsan! Jag har en väninna som är sjukpensionerad pga fibromyalgi och nu undrar jag om det finns några vetenskapliga rön som visar att akupunktur och/eller kiroprakti skulle kunna underlätta? Och var hittar jag de rönen i så fall? Hon har mycket värk och svårt att röra sig. Vill så gärna att hon hittar en behandlingsmetod som kan hjälpa. Mvh Britt Olsson 64 år

Jag tror att det kan vara svårt att finna helt invändningsfira studier som är gjorda på patienter med den här typen av problematik. Jag brukar ända säga att man kan ju alltid försöka och se hur man reagerar på den ena eller andra behandlingen. Har man inte blivit ett minsta uns förbättrad efter 3-5 gånger tror jag att det är lika bra att låta bli.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 9 juni, 2011

Liknande frågor

Rörelseapparaten

Ingefära mot artros

Hej, Jag river ingefära till min knäckebrödsmacka, en på morgon och en på kvällen, detta för att förhindra artros i knän. Jag går 45 min varje dag. Finner att detta är bra. Finns det några studier angående ingefära? Är det andra områden ingefära är bra för?

Rörelseapparaten

Kan huvudvärken kopplas till mina ryggproblem?

Hejsan, jag har lite huvudvärk varje dag. Har även haft problem med ryggen. Kan det vara så att jag är spänd på grund av ryggen och får huvudvärk? Med vänlig hälsning, Andreas 

Kvinnans hälsa

Lindra sjösjuka

Hej! Hur lindrar jag min sjösjuka på bästa sätt? Min familj och jag ska ut med båten i över en vecka så jag skulle behöva något som verkligen funkar. 

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!