Ange ditt sökord

Annons:

Farligt med smärta i hjärtat?

Hej,

Jo jag undrar om det är farligt att ibland känna smärta i hjärtat? Det gör ont i ca 1-2 sekunder och går sedan bort. Ibland kommer det efter varann två gånger. men det är väldigt sällan det händer. kan detta vara en början till hjärtattack eller något liknande? Bör jag kolla upp det?

p.s. jag är 15 år om de skulle göra någon skillnad

Rinchan

Har man kortvarig smärta i bröstet som vara 1-2 sekunder är det knappast något farligt med hjärtat. Jag förutsätter att man under tidiga år på BVC har lyssnat på ditt hjärta liksom vid undersökningar hos skolläkare. Är det funderingar över hjärtat är det alltid bra att få reda på hur det ligger till så man inte behöver gå och fundera så mycket på det hela. Jag tycket att du skall se till att skol- eller familjeläkare lyssnar på dig i första hand.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Alternativb

Vad är polyartros?

Har fått diagnosen Polyartros, ospecificerad. Vad är det och hur behandlas det?

Hud & Hår

Mina fingrar domnar när det är kallt

Under en lång period nu domnar mina fingertoppar så fort det blir lite kallt ute eller när jag rör kallt vatten och domningarna håller i flera minuter.

Rörelseapparaten

Varför linda en stukad fot?

Varför måste man linda en stukad fot, vad gör det för nytta?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: