Ange ditt sökord

Annons:

Förminska brösten

Hejsan jag är 16 årig tjej som har ett stort problem enligt mig. Jag väger ca 51-54 kg, ca 161,5 cm lång. Jag är smal i hela kroppen och har jätte bröst. Jag har E kupa i bh storlek och det är något jag verkligen skäms över. Jag vill förminska mina bröst men jag får inte för mina föräldrar då det går i släkten att ha så. Jag hatar dom verkligen. Finns det något sätt att minska dom utan operation? Snälla ge mig ett svar. Kram Sophia, 16 år

Någon annan metod än operation känner jag inte till. Jag tycker nog att det vore klokt att vänta med operation tills du blivit några år äldre för att då ser vad som händer med din kropp i övrigt. Jag har full förståelse att du inte mår bra av situationen. Håll ut åtminstone ett par år till!

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Kvinnans hälsa

Är det OK att prova receptfritt lokalt östrogen?

Jag är 60 år och har problem med torra slemhinnor och smärta vid samlag. Har börjat använda ovesterin vagitorier och kräm. Min fråga är om det är farligt att använda detta utan att först varit hos läkare. Har blivit bättre av behandlingen.

Kvinnans hälsa

Finns det risk för komplikationer vid operationer och SLE?

Jag har SLE och vill göra en bröstförstoring. Har jag ökade risker för komplikationer, bör jag avstå?

Kvinnans hälsa

Får pojkar och flickor samma vaccin mot HPV?

Är det olika HPV-vacciner för flickorna och pojkarna? Det står att pojkarna får skydd mot kondylom, får flickorna det också?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: