Ange ditt sökord

Annons:

Förminska brösten

Hejsan jag är 16 årig tjej som har ett stort problem enligt mig. Jag väger ca 51-54 kg, ca 161,5 cm lång. Jag är smal i hela kroppen och har jätte bröst. Jag har E kupa i bh storlek och det är något jag verkligen skäms över. Jag vill förminska mina bröst men jag får inte för mina föräldrar då det går i släkten att ha så. Jag hatar dom verkligen. Finns det något sätt att minska dom utan operation? Snälla ge mig ett svar. Kram Sophia, 16 år

Någon annan metod än operation känner jag inte till. Jag tycker nog att det vore klokt att vänta med operation tills du blivit några år äldre för att då ser vad som händer med din kropp i övrigt. Jag har full förståelse att du inte mår bra av situationen. Håll ut åtminstone ett par år till!

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Kvinnans hälsa

Muntorrhet av klimakteriet

Jag har sedan 6 månader kommit i klimakteriet och har flera olika biverkningar av det, men det värsta tycker jag är muntorrhet! Har provat allt receptfritt, vill inte äta östrogen! Jag blir nästan tokig av denna hinna i munnen. Vad ska jag göra och finns det något som lindrar mina besvär? Jag har ingen livsgnista kvar.

Kvinnans hälsa

Stressad av håravfall

Jag har på senare veckor upptäckt att jag tappar otroligt mycket hår när jag tvättar och borstar. Jag gick nyligen igenom en abort vilket självklart resulterade i mycket ångest, kan det ha något med saken att göra? Jag kan inte sluta oroa mig, så vad kan jag göra åt saken? Får bara ännu mer stress av att se allt hår som ramlar, kan det vara vitaminer eller så?

Kvinnans hälsa

Östrogen till äldre kvinnor

Varför rekommenderar inte läkare att man ska äta östrogen när man är ca 70 år? Vad gör man när man har extrema svettningar? Jag har ätit östrogen mellan 50- och 60-årsåldern.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: