Ange ditt sökord

Annons:

Förhuden sitter fast

Jag har problem med att förhuden "sitter fast" med en liten sträng på undersidan av ollonet. Jag kan dra tillbaka förhuden men bara tills den passerat ollonet och där samlas all förhud i rynkor.
När jag sedan får stånd stramar det och gör lite ont.

Vad kan man göra åt detta?
Omskärelse är inte ett alternativ.

Mvh: Jerry, 22 år

Strängen på undersidan av ollonet där förhuden fäster heter frenulum. Den är ibland lite kort och ger då de besvär du beskriver. Detta kan rättas till med ett enkelt ingrepp så sök hjälp – i första hand en urolog.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 11 maj, 2011

Liknande frågor

Mannens hälsa

Udda uppsättning kromosomer

Idag fick jag reda på att jag har en udda uppsättning kromosomer. I ett blodprov som togs och man testade 26 celler fann de att jag har 16 st XXY-kromosomer och 10 st XX-kromosomer. Alltså inga vanliga XY. Min läkare hade inga svar eftersom hon inte sett detta förut. Vad är det egentligen jag har för diagnos?

Mannens hälsa

PSA-värde

Hej jag är en man på 61 år. Hur allvarligt skall jag tolka ett PSA på 3,5? Jag har även problem med urinblåsan sedan 12 år, intercitel citet, men detta har väl inget samband med mitt höga PSA? Mvh, Bo

Hjärta & Kärl

Läkemedel mot högt blodtryck

Har hört att det finns läkemedel mot högt blodtryck som inte påverkar mannens potens. Stämmer det? /Gunilla, 62

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons:

Vi skänker 2 kr till Cancerfonden för varje ny prenumerant!

Gratis nyhetsbrev – få senaste hälsonyheterna från DOKTORN.com direkt i din inkorg.