Ange ditt sökord

Annons:

Drabbats av tennisarmbåge

Hej,
Jag är en man på 28 år och har nyligen haft en inflamation i armbågen ( Tennisarmbåge ). Efter att smärtan försvann från armbågen och jag återfick normal rörelse så har jag märkt att jag har fått en utanliggande sena eller blodkärl utanför armbågenskula. Jag kan nu inte stödja mig på den armbågen då det ger mig obehag och lite smärta, Senan/blodkärlet är så stort att jag med 2 fingrar kan greppa den och röra flytta runt den lite.

Detta blodkärl fanns inte där förut, så frågan är. Ska jag avvakta och se om den försvinner av sig själv eller om jag ska uppsöka läkare ?

När jag inte stödjer mig på armbågen så känns allting normalt, har normal rörelsen i armbågen. Mange (Man, 28år)

Jag tycker att du kan avvakta utvecklingen. Har du inga besvär i vila eller vid minsta ansträngning är det ingen brådska.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 7 maj, 2010

Liknande frågor

Rörelseapparaten

Blir alltid sjuk vid träningsuppehåll

Hej! Jag är en 15-årig tjej som tränar fotboll 4 gånger i veckan + styrka 2 gånger. När jag har en så kallad ”vilovecka” så får jag alltid en riktig förkylning. En sådan där som är hemsk i 3 dagar och håller i sig i några veckor. Detta har hänt nu 5 gånger. Det känns som att jag tappar jättemycket styrka och kondition när jag bara får vila. Varför blir jag alltid sjuk? Är det stress från skolan eller blir mitt immunförsvar hel konstigt när jag slappnar av och inte tränar?

Rörelseapparaten

Ihållande värk efter träning

Jag har haft ont i min högra biceps i drygt ett halvår pga av att jag har tränat för hårt. Jag har testat att inte träna på ett tag men inget verkar hjälpa. Det gör ont i armvecket och mitt i bicepsen. Hur kan jag gå till väga för att det ska bli bättre?

Rörelseapparaten

Vad kan jag göra åt stela leder?

Jag upplever att jag blivit så stel i leder och muskler. Det känns trögt, framför allt i benen när jag går. Jag har inte ändrat något i mina kost- eller motionsvanor, som jag anser vara tämligen sunda. Behöver jag kanske ta något tillskott av något som finns receptfritt eller bör jag uppsöka läkare?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons:

Vi skänker 2 kr till Cancerfonden för varje ny prenumerant!

Gratis nyhetsbrev – få senaste hälsonyheterna från DOKTORN.com direkt i din inkorg.