Ange ditt sökord

Annons:

Drabbats av tennisarmbåge

Hej,
Jag är en man på 28 år och har nyligen haft en inflamation i armbågen ( Tennisarmbåge ). Efter att smärtan försvann från armbågen och jag återfick normal rörelse så har jag märkt att jag har fått en utanliggande sena eller blodkärl utanför armbågenskula. Jag kan nu inte stödja mig på den armbågen då det ger mig obehag och lite smärta, Senan/blodkärlet är så stort att jag med 2 fingrar kan greppa den och röra flytta runt den lite.

Detta blodkärl fanns inte där förut, så frågan är. Ska jag avvakta och se om den försvinner av sig själv eller om jag ska uppsöka läkare ?

När jag inte stödjer mig på armbågen så känns allting normalt, har normal rörelsen i armbågen. Mange (Man, 28år)

Jag tycker att du kan avvakta utvecklingen. Har du inga besvär i vila eller vid minsta ansträngning är det ingen brådska.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Alternativb

Vad är polyartros?

Har fått diagnosen Polyartros, ospecificerad. Vad är det och hur behandlas det?

Hud & Hår

Mina fingrar domnar när det är kallt

Under en lång period nu domnar mina fingertoppar så fort det blir lite kallt ute eller när jag rör kallt vatten och domningarna håller i flera minuter.

Rörelseapparaten

Varför linda en stukad fot?

Varför måste man linda en stukad fot, vad gör det för nytta?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: