Ange ditt sökord

Annons:

Bukspottsinflammation

hej har sedan augusti 2010 har problem med bukspotinflamtion som jag åkte till akuten i Malmö men blev hem sänd med orden är det något fel på dej så är det i skelettet.Har nu fått besked efter CT att där finns cyster vad göra doctorn kunde inte svara mej hoppas på er MVH Åke 69 år

Det är inte alls ovanligt att man som bifynd med Ct eller Magnetkamera ( Båda en form av skiktundersökningar) finner att man kan ha helt godartade cystor i skelettet, lever njurarna osv, utan att dessa är farliga på något vis. Efter som det nämns besvär med bukspottkörteln, är man ju förstås intresserad av hur den ser ut och hur den nu fungerar. Tydligen ingen tumör eller gallsten som har satt stopp i någon gång. Är det nu bra i magen tycker jag nog att du kan vara luign. Hde det däremot varit förändringar som ser ”sjukliga”ut hade man nog reagerat på annat sätt!

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 9 juni, 2011

Liknande frågor

Mage & Tarm

Smärta i magen av apelsinjuice

Hej! Jag har en fråga angående min mage och drickandet av apelsinjuice.

Mage & Tarm

Gaser i magen

Jag har en pojke på 6 år som ofta får gaser i magen, och som känner sig spänd och uppblåst. Vi lyckas inte riktigt hitta vad det kan bero på? Jag försöker inkludera mat som är lätt för magen men känns som inget fungerar riktigt. Finns det läkemedel mot magbesvär för barn eller har du något annat tips på hur jag kan hjälpa honom med detta?

Mage & Tarm

Tarmfickor

Hej! Min väninna har drabbats av tarmfickor och jag undrar vad det är. Hon har till och med varit inne på sjukhus en sväng och då fått rådet att undvika livsmedel med skaldelar, hinnor och frön, men inte mer hjälp än så. Jag är i samma ålder som henne och blir ju lite orolig över att jag själv har tarmfickor. Kan jag göra någonting för att undvika att drabbas? Hälsar Elisabeth

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!