Ange ditt sökord

Annons:

Bukspottsinflammation

hej har sedan augusti 2010 har problem med bukspotinflamtion som jag åkte till akuten i Malmö men blev hem sänd med orden är det något fel på dej så är det i skelettet.Har nu fått besked efter CT att där finns cyster vad göra doctorn kunde inte svara mej hoppas på er MVH Åke 69 år

Det är inte alls ovanligt att man som bifynd med Ct eller Magnetkamera ( Båda en form av skiktundersökningar) finner att man kan ha helt godartade cystor i skelettet, lever njurarna osv, utan att dessa är farliga på något vis. Efter som det nämns besvär med bukspottkörteln, är man ju förstås intresserad av hur den ser ut och hur den nu fungerar. Tydligen ingen tumör eller gallsten som har satt stopp i någon gång. Är det nu bra i magen tycker jag nog att du kan vara luign. Hde det däremot varit förändringar som ser ”sjukliga”ut hade man nog reagerat på annat sätt!

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 9 juni, 2011

Liknande frågor

Mage & Tarm

Trängningar av hemorrojder?

Hej, Om man har hemorrojder, blir man då bajsnödig men får inte ut något? Jag har ofta det problemet! Dessutom har jag ofta brunt slem i avföringen och ibland även lite blod med en mycket speciell lukt!

Mage & Tarm

Stressmage som svullnar upp

Kan fetaost ge tarmsymtom i form av slemmig diarré? Hade ätit en del de senaste dagarna, haft förstoppning ett par dagar, och när jag vaknar på morgonen rinner det gult, nästan genomskinligt slem ut och det är mycket luft i tarmen. Hur kan man för övrigt förebygga att tarmen stannar av på jobbet? Jag har det stressigt på jobbet och har ofta svårt att hinna med toalettbesök. Ofta känner jag inte ens att jag behöver gå på toaletten, och mot slutet av dagen har min mage svullnat upp så jag liknar en gravid. Kanske borde jag sluta med kaffe? Det har en god laxerande effekt på mig när jag är hemma, men jag är rädd att jag förstör tarmens egen förmåga att arbeta genom att den laxerande effekten är så kraftig?

Mage & Tarm

Antiinflammatorisk kost

Jag är intresserad av antiinflammatorisk kost och har köpt en bok med recept. Nu undrar jag om och hur antiinflammatorisk kost kan påverka min kropp på ett positivt sätt?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons:

Vi skänker 2 kr till Cancerfonden för varje ny prenumerant!

Gratis nyhetsbrev – få senaste hälsonyheterna från DOKTORN.com direkt i din inkorg.