Ange ditt sökord

Annons:

Blir lätt yr!

Yrsel: Jag blir väldigt yr rätt vad det är. Uppträder ca 3-4 ggr per dag. Även på natten. I samband med yrseln så känns det konstigt i huvudet ungefär som när man har feber och även lite illamående. Vad göra? Det är rätt så obehangligt! Gun 56 år

Yrsel kan vara synnerligen obehagligt! Min undran är hur länge det har pågått. Nyligen startat eller pågått flera år? Återigen läge att diskutera med läkare för att avgöra vilken typ av yrsel det kan handla om. Sitter det i innerörat och har med balans organen att göra är det något som har med cirkulationen i lilla hjärnan att göra? Manga typer av yrslar kan man göra något åt!

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 9 juni, 2011

Liknande frågor

Rörelseapparaten

Ingefära mot artros

Hej, Jag river ingefära till min knäckebrödsmacka, en på morgon och en på kvällen, detta för att förhindra artros i knän. Jag går 45 min varje dag. Finner att detta är bra. Finns det några studier angående ingefära? Är det andra områden ingefära är bra för?

Rörelseapparaten

Kan huvudvärken kopplas till mina ryggproblem?

Hejsan, jag har lite huvudvärk varje dag. Har även haft problem med ryggen. Kan det vara så att jag är spänd på grund av ryggen och får huvudvärk? Med vänlig hälsning, Andreas 

Kvinnans hälsa

Lindra sjösjuka

Hej! Hur lindrar jag min sjösjuka på bästa sätt? Min familj och jag ska ut med båten i över en vecka så jag skulle behöva något som verkligen funkar. 

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!