Ange ditt sökord

Annons:

Blir lätt yr!

Yrsel: Jag blir väldigt yr rätt vad det är. Uppträder ca 3-4 ggr per dag. Även på natten. I samband med yrseln så känns det konstigt i huvudet ungefär som när man har feber och även lite illamående. Vad göra? Det är rätt så obehangligt! Gun 56 år

Yrsel kan vara synnerligen obehagligt! Min undran är hur länge det har pågått. Nyligen startat eller pågått flera år? Återigen läge att diskutera med läkare för att avgöra vilken typ av yrsel det kan handla om. Sitter det i innerörat och har med balans organen att göra är det något som har med cirkulationen i lilla hjärnan att göra? Manga typer av yrslar kan man göra något åt!

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 9 juni, 2011

Liknande frågor

Kosttillskott för att inte bli sjuk?

Inför våren och sommaren vill jag gärna komma i form ordentligt. Jag tränar mycket men tvingas ofta pausa då jag lätt blir förkyld i korta perioder. Har du något tips på hur jag klan boosta min träning så jag slipper ta dessa pauser? Borde jag ta något typ av kosttillskott?

Rörelseapparaten

Ont i nacke och rygg av stillasittande jobb

Jag har ett väldigt stillasittande jobb och känner ofta av smärta i nacke och rygg. Jag upplever att det blir värre under vinterhalvåret, kanske för att man spänner sig mer i kylan? Vad kan jag göra för att inte ha så ont?

Rörelseapparaten

Tips för ömma fötter?

Jag har börjat jobba i en butik och går därför extremt mycket om dagarna. Trots bra skor har jag väldigt ont i fötterna när jag kommer hem på kvällarna. Har du något bra tips på vad som kan hjälpa ömma fötter?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: