Ange ditt sökord

Annons:

Blir lätt yr!

Yrsel: Jag blir väldigt yr rätt vad det är. Uppträder ca 3-4 ggr per dag. Även på natten. I samband med yrseln så känns det konstigt i huvudet ungefär som när man har feber och även lite illamående. Vad göra? Det är rätt så obehangligt! Gun 56 år

Yrsel kan vara synnerligen obehagligt! Min undran är hur länge det har pågått. Nyligen startat eller pågått flera år? Återigen läge att diskutera med läkare för att avgöra vilken typ av yrsel det kan handla om. Sitter det i innerörat och har med balans organen att göra är det något som har med cirkulationen i lilla hjärnan att göra? Manga typer av yrslar kan man göra något åt!

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Alternativb

Vad är polyartros?

Har fått diagnosen Polyartros, ospecificerad. Vad är det och hur behandlas det?

Hud & Hår

Mina fingrar domnar när det är kallt

Under en lång period nu domnar mina fingertoppar så fort det blir lite kallt ute eller när jag rör kallt vatten och domningarna håller i flera minuter.

Rörelseapparaten

Varför linda en stukad fot?

Varför måste man linda en stukad fot, vad gör det för nytta?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: