Ange ditt sökord

Annons:

Biverkningar?

Hej jag heter Kamilla och har en liten fråga.
jon det är så att jag har satt i en p-spruta för ungefär en månad sen. Men nu så har jag börjat känna mig illamående och riktigt trött gått upp lite i vikt och har typ ingen sex lust alls. Jag läste att det var rätt så vanliga biverkningar och undrar om det försvinner med tiden eller om man ska börja tänka på andra preventivmedel? i så fall vilka? Trött (19år)

P-spruta Depoprovera är en högre av dos minipillerhormon och om du har såna biverkningar nu så tycker jag du ska byta preventivmedel. Besök din ungdomsmottagning och diskutera andra alternativ.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur får jag bort mollusker?

Min son på 3 år har mollusker i ansikte, nacke och nära haka. Verkar inte försvinna. Jag ( mamma) har också i ansikte, och undrar om det finns nåt jag kan göra för att få bort dem. Trivs inte med dem.

Kvinnans hälsa

Får pojkar och flickor samma vaccin mot HPV?

Är det olika HPV-vacciner för flickorna och pojkarna? Det står att pojkarna får skydd mot kondylom, får flickorna det också?

Hur håller vi barnen friska under vintern?

Hejsan! Mina barn (3 och 6 år) blir ofta sjuka under vinterhalvåret. De får förkylningar som aldrig går över. Det är så jobbigt att se dem sjuka och att de aldrig blir friska! Man vill ju inte släppa iväg dem till förskolan när de mår som de gör. Hur motverkar man detta?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: