Ange ditt sökord

Annons:

Behöver hjälpmedel för gula fläcken på mina bägge ögon – finns det någon hjälp att få ekonomiskt sätt?

Jag har gula fläcken på bägge ögonen. Behöver hjälpmedel, men är rädd för att det skall kosta för mycket då jag bara har mitt sjukbidrag. Finns det någon hjälp att få ekonomiskt!? /Ing-marie, 64

Här kan man får information hos den syncentral du tillhör, som också vet vilka vägar man kan gå för att få den hjälp till hjälpmedel som man behöver. Man kan säkert också vända sig till någon kurator på platsen där man bor för att efterhöra vilka möjligheter som finns.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Anders Halvarsson
Allmänmedicin
Publicerad: 26 februari, 2016

Liknande frågor

Ögon & Öron

Dåligt för hörseln att somna med musik i öronen?

Jag lyssnar gärna på radio via hörlurarna till min mobil när jag lägger mig på kvällen. Ofta, ja nästan alltid, somnar jag med lurarna i öronen och radion på.

Ögon & Öron

Ont i öronen vid bad

Hej! Min dotter har under en längre tid fått ont i öronen när hon badar/simmar, alltså när hon är under vattnet.

Ögon & Öron

Hur behandlar jag en vagel?

Under sommaren har jag fått både vagel och ögoninflammation flera gånger och börjar bli väldigt trött på att det alltid kommer tillbaka. Hur behandlar jag det på bästa sätt och har du något tips på produkter som jag kan använda för att tex hålla ögonen rent bättre?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: