Ange ditt sökord

Annons:

Behöver hjälpmedel för gula fläcken på mina bägge ögon – finns det någon hjälp att få ekonomiskt sätt?

Jag har gula fläcken på bägge ögonen. Behöver hjälpmedel, men är rädd för att det skall kosta för mycket då jag bara har mitt sjukbidrag. Finns det någon hjälp att få ekonomiskt!? /Ing-marie, 64

Här kan man får information hos den syncentral du tillhör, som också vet vilka vägar man kan gå för att få den hjälp till hjälpmedel som man behöver. Man kan säkert också vända sig till någon kurator på platsen där man bor för att efterhöra vilka möjligheter som finns.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Anders Halvarsson
Allmänmedicin
Publicerad: 26 februari, 2016

Liknande frågor

Ögon & Öron

Hur behandlar jag en vagel?

Under sommaren har jag fått både vagel och ögoninflammation flera gånger och börjar bli väldigt trött på att det alltid kommer tillbaka. Hur behandlar jag det på bästa sätt och har du något tips på produkter som jag kan använda för att tex hålla ögonen rent bättre?

Ögon & Öron

Varför har jag blixtrande framför ögonen när jag vaknar på morgonen?

Hej!! Vad beror det på när man ser en blixt framför ögat. Varje morgon när jag vaknar och ska öppna ögonen så blixtrar det framdör mitt högra öga.

Ögon & Öron

Lock i örat

Hej! I snart en vecka har jag haft lock för mitt högra öra, det gör väldigt ont och jag hör ett konstant susade ljud i örat. Det har till och med börjat göra ont i mitt vänstra. Vad kan det bero på? Hälsningar, B.E

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: