Ange ditt sökord

Annons:

Behöver hjälpmedel för gula fläcken på mina bägge ögon – finns det någon hjälp att få ekonomiskt sätt?

Jag har gula fläcken på bägge ögonen. Behöver hjälpmedel, men är rädd för att det skall kosta för mycket då jag bara har mitt sjukbidrag. Finns det någon hjälp att få ekonomiskt!? /Ing-marie, 64

Här kan man får information hos den syncentral du tillhör, som också vet vilka vägar man kan gå för att få den hjälp till hjälpmedel som man behöver. Man kan säkert också vända sig till någon kurator på platsen där man bor för att efterhöra vilka möjligheter som finns.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Ögon & Öron

Tips vid mycket öronvax

Jag är lite kluven när det kommer till det här med att topsa öronen. Man har ju hört det ena och det andra om hur farligt det är att stoppa in bomullstoppar i hörselgången, men jag har så mycket vax och var för inte så länge sedan inne på vårdcentralen för att spola bort en vaxpropp. Har du några tips på vad jag kan använda för att förebygga uppkomsten av vaxpropp.

Ögon & Öron

Lock i örat

I snart en vecka har jag haft lock för mitt högra öra, det gör väldigt ont och jag hör ett konstant susade ljud i örat. Det har till och med börjat göra ont i mitt vänstra. Vad kan det bero på?

Ögon & Öron

Dåligt för hörseln att somna med musik i öronen?

Jag lyssnar gärna på radio via hörlurarna till min mobil när jag lägger mig på kvällen. Ofta, ja nästan alltid, somnar jag med lurarna i öronen och radion på.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: