Ange ditt sökord

Annons:

”Akne ingen tonårssjukdom” – Kvinna (16) har problem av akne i pannan och på ryggen.

Det har alltid varit så, men nu har det blivit lite värre och några har sagt att jag kanske har Mallorca-akne, men det är bara det att det är värst för mig på vintern och blir mycket bättre på sommaren, men det är bara på ryggen som det blir bättre. Jag tar inget emot det.

Skrivet av Anders Hallén...
För de flesta ger sommarsolen förbättring av aknen. Om du går till apoteket så har de bra receptfri behandling som kan hjälpa dig.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur undviker jag fästingbett?

Förra året köpte vi sommarhus och vi upplever att vi har en hel del fästingar i området. Vi är TBE-vaccinerade men det löser ju inte betten. Min fråga är därför – hur undviker vi bäst att få bett?

Hud & Hår

Hur hög SPF behöver jag ha?

Hur hög SPF bör man använda för att garantera att man är skyddad hela sommaren?

Hud & Hår

Är det skadligt med fotmask?

Jag skulle vilja använda en exfolierande fotmask för mina torra fötter så de är lena och fina lagom till sommaren. Jag har dock läst recensioner som menar att det skadar fötterna i längden, är detta sant? Vad skulle jag i så fall kunna använda istället?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: