Ange ditt sökord

Annons:

Återkommande huvudvärk

Hej, har problem med återkommande huvudvärk som varar i ca 3 dagar i sträck. Huvudvärken är ensidig. Värk bakom vänster öga, bihåla och käke. Ibland även ner i nacke och skuldra. Migrän finns i familjen och jag drabbas även av det ibland men inte så ofta. Har drabbats av denna typ av huvudvärk var och varannan månad de sista två åren. Har ni några tips? C.M (Kvinna, 39år)

Med största sannolikhet rör det sig här om migrän. Mycket vanligt att det finns hos någon förälder och att det rör sig om halvsidig huvudvärk. Jag tycker du skall diskutera med läkare för att få diagnosen bekräftad, samt även kunna få hjälp med medicinering då det numera finns effektiv sådan.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 7 maj, 2010

Liknande frågor

Kosttillskott för att inte bli sjuk?

Inför våren och sommaren vill jag gärna komma i form ordentligt. Jag tränar mycket men tvingas ofta pausa då jag lätt blir förkyld i korta perioder. Har du något tips på hur jag klan boosta min träning så jag slipper ta dessa pauser? Borde jag ta något typ av kosttillskott?

Rörelseapparaten

Ont i nacke och rygg av stillasittande jobb

Jag har ett väldigt stillasittande jobb och känner ofta av smärta i nacke och rygg. Jag upplever att det blir värre under vinterhalvåret, kanske för att man spänner sig mer i kylan? Vad kan jag göra för att inte ha så ont?

Rörelseapparaten

Tips för ömma fötter?

Jag har börjat jobba i en butik och går därför extremt mycket om dagarna. Trots bra skor har jag väldigt ont i fötterna när jag kommer hem på kvällarna. Har du något bra tips på vad som kan hjälpa ömma fötter?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: