Ange ditt sökord

Annons:

Återkommande huvudvärk

Hej, har problem med återkommande huvudvärk som varar i ca 3 dagar i sträck. Huvudvärken är ensidig. Värk bakom vänster öga, bihåla och käke. Ibland även ner i nacke och skuldra. Migrän finns i familjen och jag drabbas även av det ibland men inte så ofta. Har drabbats av denna typ av huvudvärk var och varannan månad de sista två åren. Har ni några tips? C.M (Kvinna, 39år)

Med största sannolikhet rör det sig här om migrän. Mycket vanligt att det finns hos någon förälder och att det rör sig om halvsidig huvudvärk. Jag tycker du skall diskutera med läkare för att få diagnosen bekräftad, samt även kunna få hjälp med medicinering då det numera finns effektiv sådan.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Alternativb

Vad är polyartros?

Har fått diagnosen Polyartros, ospecificerad. Vad är det och hur behandlas det?

Hud & Hår

Mina fingrar domnar när det är kallt

Under en lång period nu domnar mina fingertoppar så fort det blir lite kallt ute eller när jag rör kallt vatten och domningarna håller i flera minuter.

Rörelseapparaten

Varför linda en stukad fot?

Varför måste man linda en stukad fot, vad gör det för nytta?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: