Ange ditt sökord

Annons:

Är det vanligt att man får feber när man har diagnosen fibromyalgi och är det konstigt att Celebra är det enda som hjälper mig?

Hej! Jag har diagnosen fibromyalgi sedan 15 år tillbaka,jag får ofta feber mellen 38 -38.5 är det vanligt när man har fibro? Jag har provat en hel del mediciner genom åren och den enda som hjälpt är celebra som är antiinflammatorisk och kortison. Tycker själv att det är kontigt då fibromyalgi inte är en inflammatorisk sjukdom! Borde jag tjata till mej en grundligare undersökning tycker du?mvh Cia, 41

Att vissa patienter med diagnosen fibromyalgi ibland får höjd kroppstemeratur är känt. Orsaken till detta är dock inte helt klarlagd. Om Du provat många olika mediciner men tycker att Celebra är det som hjälper bäst, så låter ju det som om Du skall fortsätta med den medicineringen. Den är ju inte bara inflammationsdämpande utan också smärtlindrande. Om det är något som Du tycker har förändrats och plötsligt blivit sämre i Ditt tillstånd så tycker jag att Du skall få en ny utredning. Det är ju dessvärre så att fibromyalgi inte skyddar mot andra sjukdomar.

Annons:

Den här frågan handlar om:


Uppdaterad: 10 september, 2012 Publicerad: 10 september, 2012

Liknande frågor

Alternativb

Vad är polyartros?

Har fått diagnosen Polyartros, ospecificerad. Vad är det och hur behandlas det?

Hud & Hår

Mina fingrar domnar när det är kallt

Under en lång period nu domnar mina fingertoppar så fort det blir lite kallt ute eller när jag rör kallt vatten och domningarna håller i flera minuter.

Rörelseapparaten

Varför linda en stukad fot?

Varför måste man linda en stukad fot, vad gör det för nytta?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: