Ange ditt sökord

Boktips: Självbilder – att komma vidare genom skapande

Boktips: Självbilder – att komma vidare genom skapande

Det här är en bok som inger hopp. En samling spännande och gripande berättelser om hur människor lyckats komma vidare i livet med hjälp av bildskapande.

Annons:

Vi möter den unga kvinnan som överlevde tsunamin men miste sin sambo. Den lilla flickan med cancer som målade sitt förlorade gula hårsvall i bild efter bild. Uppgivna gamla och sjuka som hittade sin vardagsglädje igen. Och många, många fler.
Självbilder är en bok om skapandet som läkande kraft, om bilden som redskap för livsviktiga förändringar. Det handlar om allt från svåra katastrofer till att nå ökad självinsikt.
Boken vänder sig till alla som har ett intresse för människor och mänsklig utveckling och är en inspirationskälla för dig som arbetar inom pedagogisk, terapeutisk, social eller själavårdande verksamhet.

Annons:

Den här artikeln handlar om:

Läs även

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: