Ange ditt sökord

Boktips: Prismas stora bok om den lilla trädgården

Boktips: Prismas stora bok om den lilla trädgården

Prismas stora bok om den lilla trädgården är en bok fylld med tips, inspiration, odlingsvärda växter, praktiska och vackra lösningar för trädgårdar på liten yta. Att odla i liten skala är något de flesta av oss måste göra, helt enkelt för att vi inte har plats med några omfattande odlingar.

Annons:

Men att göra det mesta möjliga av det lilla utrymme man har är riktigt fascinerande. En liten trädgård kan bli otroligt vacker – och är enkel att sköta under alla årstider. Den här boken tar upp alla glädjeämnen och utmaningar med att odla framgångsrikt i en liten trädgård.

Boken innehåller allt från att planera den lilla trädgården till att göra det mesta av ett litet växthus. Upptäck här glädjen med att omvandla en blåsig balkong till ett paradis av färger och harmoni, lär dig bygga och odla i upphöjda rabatter så att du kan utnyttja en liten yta eller njut av att odla färska kryddor i ett fönster.

Boken ger dig värdefull hjälp och praktiska råd med hjälp av fotografi er och tecknade illustrationer. Särskilt utformade steg-för-steg-bilder visar hur du utför en mängd trädgårdssysslor och projekt. Syftet med boken är att inspirera dig och ge dig nya idéer, oavsett om du är en erfaren eller nybliven trädgårdsodlare.

Författare: Sue Phillips
Bokförlag: Prisma
ISBN: 978-91-518-4711-5

Artikel publicerad i Tidskriften Doktorn nr 2 2008

Annons:

Den här artikeln handlar om:

Läs även

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Glöm inte att bekräfta din prenumeration i din inkorg. Den kan ha hamnat i din skräppost.

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Genom åren har experterna besvarat över 8 000 frågor, så chansen är stor att du hittar redan besvarade frågor inom det du undrar över.

Välkommen till Doktorn!

Annons: