Ange ditt sökord

Boktips: “Att växa genom möten”

Boktips: “Att växa genom möten”

Författare: Kay PollakBokförlag: Anderson Pocket ABISBN: 978-91-85567-41-6

Annons:

Kay Pollak ger här en lång rad olika redskap för hur man kan förbättra sina relationer och leva ett rikare liv – just genom möten med andra människor. Se boken som en arbetsbok. Bär den med dig som en följeslagare. Lev med den. Den är full av gåvor till dig som vill arbeta med dig själv och utveckla dig själv.

ATT VÄXA GENOM MÖTEN vänder sig till alla som i sitt arbete möter och arbetar med andra människor. Den ger praktiskt kunskap om hur man kan växa i sitt förhållningssätt till andra människor – genom att se på sig själv – och därigenom växa som vuxen. Det är en bok full av användbara verktyg och insikter. Omtumlande, roande och utmanande. Du kommer att se på Dig själv och Dina medmänniskor med nya ögon. Det är en bok full av möjligheter!

Annons:

Den här artikeln handlar om:

Läs även

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: