Om oss

Om oss

DOKTORN.com grundades 1999 av Add Health Media AB (före detta Erlandsson & Bloom AB) med syfte att sprida kunskap och information om medicin, hälsa och välbefinnande till vård och allmänhet.

Vår kommunikationslösning är unik - vi är bäst på att sprida kunskap inom medicin, hälsa & välbefinnande och vår vision är att alltid vara bäst på just detta. Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Våra ledord är ... KUNSKAP NYFIKENHET TRYGGHET - genom hela livet!

Vi tror nämligen på att spridandet av kunskap och människor nyfikenhet ger trygghet i livet. Och det gäller ju livet ut, genom hela livet.

Om verksamheten

Vi är ett företag som sysslar med kommunikation. Vi hjälper till att öka kunskapen inom medicin, hälsa och välbefinnande och vi ökar medvetenheten hos allmänheten genom någon, eller alla, av våra kanaler. Vi finns i väntrum och vårdmottagningar runt om i landet. Privatpersoner har även möjlighet att prenumerera på vår mycket populära tidningen DOKTORN. Vi ger alltså ut tidningen DOKTORN, distribuerar broschyrställ, producerar väntrums-TV, äger och driver den här sajten DOKTORN.com samt HUDEN.se, skapar event och bygger samarbeten. Allt inom medicin, hälsa och välbefinnande.

Genom kampanjer som "Tillsammans bygger vi Sveriges smartaste väntrum" och "Låt dina annonsmöjligheter växa med oss" visar vi att vi progressivt vill öka och sprida kunskap inom våra kärnområden. Även du kan vara med och påverka - genom att ha DOKTORN.com i ditt väntrum eller annonsera i någon av våra kanaler hjälper du till att sprida kunskap inom just ditt område.

Människor är nyfikna, nyfikenhet söker kunskap och kunskap ger trygghet. Vi vill hjälpa till i det ledet och skapa en tryggare miljö för alla. Vi är bäst på det vi gör och tänker fortsätta att vara just bäst. Så häng med DOKTORN.com: trygghet, kunskap och nyfikenhet - genom hela livet. Där du behöver det, när du behöver det.

Några av våra produkter:

  • Tidningen DOKTORN
  • Väntrums-TV
  • Broschyrställ
  • DOKTORN.com

För att kunna driva dessa informationskanaler tar vi ut avgifter för exponering av broschyrer i väntrummen, visning av film i TV samt att vi tar betalt för annonser i tidningen DOKTORN. Även prenumerationsintäkterna hjälper vår verksamhet att kunna växa och förbättra service. Servicen är kostnadsfri för vårdmottagningarna och patienterna som tar med sig informationen.

Kontakta oss

ADD HEALTH MEDIA AB
Isafjordsgatan 32 B, Plan 7

T +46 (0) 8 648 49 00
E-post: [email protected]        Hemsida: www.addhealthmedia.com

FACEBOOK       TWITTER      BLOGG

Säljavdelning 

Mejla [email protected] eller se respektive säljares kontaktuppgifter här 

Affärsutveckling

Johan Bloom, Ansvarig utgivare och affärsutveckling
Mobil: 0733-64 84 90 
E-post: [email protected]

Redaktion

Anders Åker, chefredaktör 
Mobil: 0703-64 8 4 22 
E-post: [email protected] 

Moa Järefäll, redaktör & marknadskoordinator 
Mobil: 0733-64 83 60
E-post: [email protected] 

Administration och ekonomi

Sara Östlund, ekonomiansvarig 
Mobil: 0733-64 84 94 
E-post: [email protected]

Marknadsföring

Anders Åker 
Mobil: 0703-64 84 22 
E-post: [email protected]

Serviceombud

Kontakt gällande service och påfyllning m.m. av patientbroschyrställ och tidningen DOKTORN på vårdmottagningar:

Bengt Linder
Telefon: 08-648 49 00
Mobil: 0723-03 69 47
Mail: [email protected]

Carl Ahrén Erlandsson, ansvarig väntrums-TV 
Mobil: 0733-67 60 04 
Mail: [email protected]

Finansiering samt annonskrav

Doktorn.com finansieras genom annonser och sponsring. Annonsörer eller sponsorer har inte någon påverkan på de redaktionella texterna eller specialisters svar på frågor. Sponsrade länkar som finns i texter är tydligt markerade med grå bakgrund och texten ”sponsrad länk”. Doktorn sätter som krav på annonsörer och sponsorer att deras information eller reklam ska följa de svenska lagar & regler som gäller för marknadsföring/information av läkemedel, växtbaserade läkemedel, kosttillskott och andra varor och tjänster. Även annonsörers webbsidor ska följa de reglerna ovan om det går en sponsrad länk från Doktorn.com till dem.

Källor och medicinsk granskning

Artiklar skrivs av erfarna journalister och skribenter. Allmänna artiklar skrivs utifrån verifierade medicinska källor som 1177, Läkartidningen och motsvarande källor. I de fall att skribenten är läkare anges detta i anslutning till artikeln. I de fall artikeln är granskad av tredje part anges detta i anslutning till artikeln i kombination med externa källor. För mer information kontakta redaktionen.

Etiska riktlinjer

Följande etiska regler gäller digital information på webbsidor som ägs av Add Health Media AB och är riktade till allmänheten.

Webbsidans innehåll: Informationen på denna webbsida är framtagen för att stödja, inte ersätta, relationen mellan patient och vårdpersonal. Informationen ska skapa nyfikenhet kring sin egen hälsa och ge mer kunskap kring hälsa, sjukdom och medicin. Informationen i temaartiklar kring sjukdomar ska vara underbyggd av vetenskap och/eller beprövad erfarenhet. I artiklar som är inriktade på välbefinnande finns en större journalistisk frihet i språket, men det ska inte vara några medicinska påståenden som inte kan styrkas.

Varje artikel/film ska ha datum när de senast blev uppdaterade. Det ska alltid gå att få kontakt med redaktionen för att kunna ställa frågor om något känns oklart kring innehållet.

Integritet: Information om besökaren som AHM tar del av, ska respekteras och följa de lagar och riktlinjer som gäller i landet. Vid annonsering i kombination med cookies, gör redaktionen först en bedömning om annonsmaterialet kan upplevas som kränkande för besökaren. Här finner du hela vår integritetspolicy. 

Annonsering/Finansiering

Det ska tydligt framgå vilka som stödjer denna webbsida finansiellt oavsett om det är kommersiella eller icke-kommersiella organisationer. Annonsering ska framgå tydligt eller markeras tydligt.

AHM förbehåller sig rätten att neka annonsering som bedöms oetiskt eller kan leda till skada. Exempel på dessa är tobaksvaror, alkohol, pornografi och preparat med ej godkända medicinska påståenden. AHM försöker i möjligaste mån identifiera läkemedelsreklam eller reklam för kosttillskott som inte följer Läkemedelsverkets respektive Livsmedelsverkets regler för reklam till allmänheten och informera annonsören om att deras annonser inte följer lagen.

 

Veckans fråga

I söndags ställde vi om klockan - tycker du att Sverige bör avskaffa vinter- och sommartid?

Nyhetsbrev

E-postadress