Ange ditt sökord

Annons:

Gjort illa hälkuddarna

Hej ! Jag har dessvärre gjort illa mina hälkuddar, sjukgymnasten säger att de verkar vara "uttrampade". För mycket gympande på hårda golv med dåliga skor. Jag undviker gympa just nu och har skaffat gelekuddar som jag använder i princip alltid. Min fråga är: läker detta av sig själv eller kan en läkare göra något ? AnnaLena (52år)

Jag tror inte att en läkare kan göra något åt problematiken annat än att försöka ordna till bra inlägg som alternativ till gelekuddarna. Man kan formgjuta som en liten skål anpassad för just dina hälar. Med den behandlingen blir den naturliga kudden på plats och och kan inte trampas ut åt sidorna. Försök att komma till något ortopedtekniker som sysslar med den här tekniken.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 18 april, 2011

Liknande frågor

Rörelseapparaten

Ingefära mot artros

Hej, Jag river ingefära till min knäckebrödsmacka, en på morgon och en på kvällen, detta för att förhindra artros i knän. Jag går 45 min varje dag. Finner att detta är bra. Finns det några studier angående ingefära? Är det andra områden ingefära är bra för?

Rörelseapparaten

Kan huvudvärken kopplas till mina ryggproblem?

Hejsan, jag har lite huvudvärk varje dag. Har även haft problem med ryggen. Kan det vara så att jag är spänd på grund av ryggen och får huvudvärk? Med vänlig hälsning, Andreas 

Kvinnans hälsa

Lindra sjösjuka

Hej! Hur lindrar jag min sjösjuka på bästa sätt? Min familj och jag ska ut med båten i över en vecka så jag skulle behöva något som verkligen funkar. 

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!