Ange ditt sökord

Annons:

I dag är det bara neurologer som har möjligheten att erbjuda den mest effektiva behandlingen vid svår migrän. Eftersom det är brist på dessa specialistläkare får inte alla patienter med svår migrän den hjälp de skulle behöva. Därför har några av Sveriges mest erfarna neurologer startat Migränhjälpen.se som kan ta hand om dig med migrän. Detta är väldens första digitala specialistklinik för migränpatienter. Kostnaden för dig att få utredning och behandling är 200 kr i patientavgift eller frikort.

Ladda ned Migränhjälps-appen på Appstore eller Google play

Fördelar med Migränhjälpen

Läs mer om Migränhjälpen här

Tre steg för att få hjälp:

  1. Besök Migränhjälpen.se eller ladda ned Migränhjälps-appen på Appstore (Iphone) eller Google play (Android) och svara på några korta frågor.
  2. Betala patientavgift 200 kr eller använd ditt frikort och sedan får du fylla i en enkät om dig och din huvudvärk/migrän som tar ca 30 min. Detta är grunden för läkaren att utgå ifrån.
  3. När läkaren har gått igenom dina svar kontaktas du med eventuellt fler frågor via en chatt och får en bedömning och plan för vidare behandling.

Därefter så kommer läkare och huvudvärkssjuksköterskor att ha kontinuerlig kontakt med dig för att följa din huvudvärksdagbok hur behandlingen fungerar.

Ladda ned Migränhjälps-appen på Appstore eller Google play

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: