Ange ditt sökord

Annons:

Kan man göra något åt hårighet?

Hej

Jag är en kille som har oönskad hårväxt som jag vill bli av med. Är hårig på rygg, mage och bröst och har genomgått fyra IPL behandlingar för minskad hårväxt. På bröst märker jag lite skillnad, men på rygg ingenting alls känns det som. Maskinen är godkänd.

Finns det andra sätt att få hårväxten att minska? Hur funkar det med stopp av hormoner, vilka biverkningar finns och så vidare. Är 19 år gammal och detta tär på mig rent psykiskt. ... P (Man, 21år)

Ofta handlar det här om vilka förutsättningar man har genom arvet. Att påverka det här tillståndet kan nog vara mycket svårt. Jag tror det är viktigast att man accepterar hur man ser ut även om det kan vara mycket jobbigt ibland.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 7 maj, 2010

Liknande frågor

Sömn & Stress

Svårt att sova. Vad ska jag göra?

Jag har under en period haft väldigt svårt att sova. Jag vill helst inte börja med receptbelagda sömntabletter då jag är rädd för att bli beroende. Finns det något annat receptfritt alternativ som jag skulle kunna testa?

Sömn & Stress

Symtom på sömnapné

Hej! Min man har andningsuppehåll när han sover. Flera gånger per timme och uppehållet kan vara oroväckande länge vilket gör att jag måste putta på honom för att se så han börjar andas igen. Han snarkar mycket och det låter ansträngande för honom. Han vaknar till ibland av detta men det kommer han inte ihåg. Han är också väldigt trött på morgonen, 44 år. Undrar om detta kanske kan vara sömnapné?

Sömn & Stress

Sömnproblem vid skiftarbete

Jag jobbar 4 skift, sover dålig ca 3 till 4 timmar när jag jobbar natt (5 nätter). Somnar lätt när jag kommer hem men vaknar efter 3 till 4 timmar och kan inte somna om. Har försökt med det mesta, såsom motion, kallt i sovrummet, hörselproppar, mörkt i rummet, men inget hjälper. Vad ska jag göra?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons:

Vi skänker 2 kr till Cancerfonden för varje ny prenumerant!

Gratis nyhetsbrev – få senaste hälsonyheterna från DOKTORN.com direkt i din inkorg.