Ange ditt sökord

Annons:

Har problem med min ständiga smärta som startar ovanför hälen och undrar vad det är för något?

Har ständig smärta ovanför hälen, på båda sidor om hälsenan. Det gör ont både vid beröring och belastning. värst på morgonen eller efter promenad. Efter längre promenad går värken upp som molande i vaden. En viss svullnad om man jämför med vänster.

Det kan röra sig om en hälseneinflammation. Man behandlar det med så kallad excentrisk muskelkontraktion. En sjukgymnast kan visa hur du bäst skall göra. Men det kan också behövas antiinflammatorisk medicn och inlägg i skorna. Din läkare på vårdcentralen kan undersöka dig och se vad som behöver göras.

Annons:

Den här frågan handlar om:


Publicerad: 15 maj, 2012

Liknande frågor

Rörelseapparaten

Ingefära mot artros

Hej, Jag river ingefära till min knäckebrödsmacka, en på morgon och en på kvällen, detta för att förhindra artros i knän. Jag går 45 min varje dag. Finner att detta är bra. Finns det några studier angående ingefära? Är det andra områden ingefära är bra för?

Rörelseapparaten

Kan huvudvärken kopplas till mina ryggproblem?

Hejsan, jag har lite huvudvärk varje dag. Har även haft problem med ryggen. Kan det vara så att jag är spänd på grund av ryggen och får huvudvärk? Med vänlig hälsning, Andreas 

Kvinnans hälsa

Lindra sjösjuka

Hej! Hur lindrar jag min sjösjuka på bästa sätt? Min familj och jag ska ut med båten i över en vecka så jag skulle behöva något som verkligen funkar. 

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!