Ange ditt sökord

Annons:

Ett par frågor …

Hej! Jag har två frågor som jag undrar över.

1. Hur lång tid ska det "normalt " ta innan män kan få utlösning igen. Jag tycker att det väldigt lång tid för mig. Vet inte den exakta tiden, men efter fyra timmar kan jag fortfarande inte få stånd efter en utlösning.

2. Mina pungkulor hänger på olika höjd med ca 1.5-2 cm skillnad. Brukar det vara så? När jag använder musklerna "i pungen" för att lyfta kulorna så är det bara den som hänger högre upp som höjer sig. Den andra är helt opåverkad av mina ansträngningar att lyfta den. Det är min vänstra kula som hänger längre ner och inte går att lyfta. Har alltid varit lite orolig att den vänstra kulan inte fungerat riktigt som den ska. Den oron har blivit större nu när jag har upptäckt hur lång tid det tar för mig att kunna få utlösning igen. (Behovet har inte uppstått tidigare då jag enbart har onanerat och aldrig gjort det över en gång per dag. Men nu när man har tjej kan det hända att man är sugen på sex mer en en gång per dag och då vill den inte stå andra gången. Ganska jobbigt.)

Tacksam för svar Johan (Man, 22år)

Det finns ingen ”normalsiffra” för hur lång tid som skall behövas mellan utlösningar. Förmågan till erektion är egentligen en annan mekanism som är beroende av många olika faktorer. För båda fenomenen är det stor individuell spridning.
Ja, testiklarna hänger ofta olika högt.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Ansiktskräm mot torr hud

Jag är en 22 årig tjej som efter många års besvär äntligen blivit av med min eländiga acne. Jag har så långt som jag kan minnas varit på jakt efter rätt hudvårdsprodukter och hittade tillslut en ansiktstvätt som funkar utmärkt för just rengöring. Problemet är bara att jag blir så torr, och därför söker jag nu en ansiktskräm. Vill helst inte använda mig utav feta ansiktskrämer, har du tips på någon tunn men återfuktande ansiktskräm?

Hud & Hår

Produkter för torr hårbotten

Nu börjar kylan närma sig vilket för mig innebär torr hårbotten. I och med att jag tidigare haft komplikationer med hyn så är jag varsam med att använda mig utav allergivänliga hårprodukter. Produkterna har funkat bra, men jag behöver tips på återfuktande produkter för hårvård som specifikt lindrar detta besvär.

Hud & Hår

Varfyllt sår

Hej, Jag har ett litet sår (ca 3-4 mm diameter) som sitter långt bak i ljumsken (i princip utanför yttre blygdläppen, men fortfarande i ljumsken) som inte vill läka. Jag har haft det i cirka 6 månader. Av och till läker det ihop, men sedan så blir det en liten varfyllnad och den spricker och så börjar det om igen. Runtomkring sårhålan är det ganska förhårdnat under huden. Jag är säker på att det inte är någon sexuellt överförbar sjukdom! Några tips? Ska jag söka vård, antibiotika?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons:

Vi skänker 2 kr till Cancerfonden för varje ny prenumerant!

Gratis nyhetsbrev – få senaste hälsonyheterna från DOKTORN.com direkt i din inkorg.