Ange ditt sökord

Annons:

Ett par frågor …

Hej! Jag har två frågor som jag undrar över.

1. Hur lång tid ska det "normalt " ta innan män kan få utlösning igen. Jag tycker att det väldigt lång tid för mig. Vet inte den exakta tiden, men efter fyra timmar kan jag fortfarande inte få stånd efter en utlösning.

2. Mina pungkulor hänger på olika höjd med ca 1.5-2 cm skillnad. Brukar det vara så? När jag använder musklerna "i pungen" för att lyfta kulorna så är det bara den som hänger högre upp som höjer sig. Den andra är helt opåverkad av mina ansträngningar att lyfta den. Det är min vänstra kula som hänger längre ner och inte går att lyfta. Har alltid varit lite orolig att den vänstra kulan inte fungerat riktigt som den ska. Den oron har blivit större nu när jag har upptäckt hur lång tid det tar för mig att kunna få utlösning igen. (Behovet har inte uppstått tidigare då jag enbart har onanerat och aldrig gjort det över en gång per dag. Men nu när man har tjej kan det hända att man är sugen på sex mer en en gång per dag och då vill den inte stå andra gången. Ganska jobbigt.)

Tacksam för svar Johan (Man, 22år)

Det finns ingen ”normalsiffra” för hur lång tid som skall behövas mellan utlösningar. Förmågan till erektion är egentligen en annan mekanism som är beroende av många olika faktorer. För båda fenomenen är det stor individuell spridning.
Ja, testiklarna hänger ofta olika högt.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur undviker jag fästingbett?

Förra året köpte vi sommarhus och vi upplever att vi har en hel del fästingar i området. Vi är TBE-vaccinerade men det löser ju inte betten. Min fråga är därför – hur undviker vi bäst att få bett?

Hud & Hår

Hur hög SPF behöver jag ha?

Hur hög SPF bör man använda för att garantera att man är skyddad hela sommaren?

Hud & Hår

Är det skadligt med fotmask?

Jag skulle vilja använda en exfolierande fotmask för mina torra fötter så de är lena och fina lagom till sommaren. Jag har dock läst recensioner som menar att det skadar fötterna i längden, är detta sant? Vad skulle jag i så fall kunna använda istället?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: