Fråga från Niklas

Fråga från Niklas

hej hur mycket är ägs och varför finns ingen begränsing + skattefritt. ägs har man 14500 i månaden och vilka har rätt till det. varför finns det ett stopp på pensionerna om pensionssystemet blir mindre värt varför omfattar inte det Ähs varför har min mor som har 6500 inte rätt till tandvård måste betala och låna. medan invandrare som kommer har vad jag förste allt gratis genom ÄHS. Fråga retroaktivt barnbidrag.Kvinnor som kommer från ande läder utan jobbat retroaktivt barnbidrag och? föräldramening.jag som skattebetalare tycker detta år djupt orättvist att dom invandrare barakommer plockar ur kakan och inte behöver ha jobb inan man plockar ut pengar från oss svenska skattebetalare: kostar mångdubbelt nu när nyanlända kommer hit detta ska vi skattebetalare stå för ja man blir inte glad vad invandrare får djupt orättvist vi som betalat skatt utan fått något

2016-01-04 14:08

Hej!

I detta forum svarar vi på generella frågor som rör sjukförsäkringen. Om din fråga gäller sjukförsäkringen får jag be att du återkommer med ett förtydligande av din fråga.

Hälsningar
Kristina, handläggare

Från och med januari 2016 kommer Försäkringskassan inte att finnas kvar som expert på Doktorn.com. Jag vill därför passa på att tipsa om Försäkringskassans kundforum där kan du ställa dina frågor om sjukförsäkringen och få svar inom 2 timmar. Vårt kundforum öppnar den 4 januari och finns på www.forsakringskassan.se . Välkommen!

 

Veckans fråga

Dricker du så kallade energidrycker?

Nyhetsbrev

E-postadress