Ange ditt sökord

Foto: NumeraMässor, Magnus Adolfsson.

Foto: NumeraMässor, Magnus Adolfsson.

Hälsa på DOKTORN på Seniormässan!

Vi upprepar förra årets succé, så ta tillfället i akt och besök DOKTORN.com på Seniormässan 18-20 oktober. I år har vi en större monter är förra året, vilket betyder att vi kan bjuda på ännu mera hälsa, medicin och välbefinnande. 

Annons:

Du hittar oss i monter B07:41 där det kommer råda full aktivitet i dagarna tre. Vi kommer bland annat ha med oss senaste numret av Tidningen DOKTORN samt våra populära broschyrställ där man kan hämta broschyrer inom en rad olika terapiområden. Sedan blir det förstås tävlingar med chans till finfina priser. Missa inte det!

I år har vi även satsat på tre temadagar med tre olika samarbetspartners och tre inspirerande föreläsningar. 

Med våra teman kommer vi täcka flera av de viktigaste aspekterna i livet, så vi hoppas få träffa så många besökare vi bara kan under dessa tre dagar, säger Anders Åker, chefredaktör på DOKTORN.com

Alla våra föreläsningar äger rum på Seniormässans stora scen klockan 12.15-12.45.

  • Tisdag – RFSU: Tema livslust
    Suzann Larsdotter, sexolog och utbildare på RFSL-förbundet, kommer tillsammans med Anders Åker att föra en dialog kring livslust och vilka faktorer som kan påverka lusten. 
  • Onsdag – Arla: Tema matlust
    Karin Arkbåge, nutritionist på Arla, ger näringstips för seniorer och berättar varför det är så viktigt att få i sig rätt näring när man kommit upp i åren. I montern har vi även besök av Arla som delar ut smakprover av deras näringsdryck Protino. 
  • Torsdag – Pfizer: Tema hjärtlust
    Cathrin Lindström, sjuksköterska på Aleris hjärtmottagning, föreläser om vad som är en dold folksjukdom och varför det är så viktigt med en regelbunden puls. 

Anders Åker kommenterar valet av föreläsningar:

Med tanke på att ämnena är så relevanta vet vi att besökarna kommer ha stor behållning av föreläsningarna och alla är ju välkomna att lyssna på stora scenen. Det känns kul att ha en så bra uppställning med experter som kan öka kunskapen hos allmänheten inom dessa områden.

Som om inte det vore nog har vi en sjuksköterska på plats i montern som kommer ta pulsen på besökarna. Hennes närvaro blir som ett komplement till Pfizers föreläsning, med skillnaden att hon kommer finnas tillgänglig under mässans samtliga dagar och öppettider. Så kom förbi monter B07:41 och ta del av allt som händer, alternativt få en liten pratstund med oss som jobbar på DOKTORN. Vi ses på Seniormässan! 

Annons:

Den här artikeln handlar om:

Läs även

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: