På webben

På webben

DOKTORN.com

Med ca 800 000 unika besökare i månaden, cirka 20 000 som får nyhetsbrev och såväl Facebook- som Twitter-aktiviteter är det inte konstigt att sidan DOKTORN.com är en av Sveriges största webbsidor för medicin och hälsa som stadigt växer för varje månad. Att nästan 100% av besökarna finner sidan trovärdig, över 90 procent är nöjda med sidans innehåll och navigering - ja, det är vi med rätta extra stolta över! 

• En av de största onlineaktörerna inom medicin, hälsa och välbefinnande
• Cirka 800 000 unika besökare i månaden 
• Webben har lång snittid, 2:45 minuter
• Cirka 20 000 nyhetsbrevprenumeranter
• Hög ranking i sökmotorer som Google

Längst ner på den här sidan har du möjlighet att ladda hem en .pdf från Userneeds. Den redovisar en undersökning som de utförde för vår räkning där besökarna fick svara på hur de upplevde sajten. Vi är mycket stolta över de fantastiska siffrorna, så ladda gärna hem undersökningen och läs mer!

Vår veckotrafik kan du följa på KIA-index här 

Materialspecifikationer DOKTORN.com 

Vi använder oss av ONE by AOL: Ad Server (Adtech) för bannerhantering.

Nedan finner du den information du behöver gällande format på DOKTORN.com. Annonsformat, storlekar samt maxvikt. Bannern skickas till [email protected] För smidigare administration, döp gärna bannern enligt:

Kund_Produkt_format_datum

Skriv även ut i mejlet till vilken webbadress bannern skall peka till.

Format

Toppbanner
Storlek: 980 x 240px (bredd x höjd)
Vikt: max 500 kb

Triple widescreen
Storlek: 250x360px (bredd x höjd)
Vikt: max 500 kb 

Mobilbanner
Storlek: 320x320px (bredd x höjd)
Vikt: max 300 kb

Content banner
Storlek: 510 x 240px (bredd x höjd)
Vikt: max 500 kb

Annonstyper

Bildannons
Det enklaste sättet av annonstyp, med annonsen som stillbild eller som animerad. Giltiga filtyper som fungerar på DOKTORN.com är .jpg och .gif – filer.

HTML5

Tredjepartsannonser

--

Annonskrav
Doktorn förbehåller sig rätten att avböja icke önskvärda annonser. Annonser ska följa de svenska lagar & regler som gäller för marknadsföring/information av läkemedel, växtbaserade läkemedel, kosttillskott och andra varor och tjänster. Om sponsrad länk leder från Doktorn.com till annonsörs webbsida skall även annonsörens webbsida följa de lagar & regler som anges ovan. Sponsring av Fråga Doktorn eller kampanjer kring sjukdomar för att öka allmänhetens kunskap kring hälsa och medicin sker enligt ett oberoende ekonomiskt stöd där sponsorn inte har någon påverkan på det redaktionella innehållet eller specialisters svar på frågor.