Prenumerera på DOKTORN+

Prenumerera på DOKTORN+

DOKTORN+ är fylld med extra innehåll bara för dig som prenumerant. Prenumera redan idag och få vitaminer för håret och magen. Missa inte det!

Tidningen DOKTORN, Sveriges mest populära väntrumstidning erbjuder läsning om hälsa, medicin och välbefinnande och utkommer fyra gånger per år. Allt från spännande intervjuer och möten till smakrika matrecept och träningstips samlat i en extra tjock version, DOKTORN+ 

 Jag vill beställa direkt och få prenumerationsgåva » Klicka här

Prenumera redan idag och få vitaminer för håret och magen "Hårkontroll" och "LactiTravel" - som prenumerationsgåvor! 

Att känna glädje över sitt hår är viktigt för de flesta av oss, och att vårda håret både från insidan och utsidan är något alla kan göra. Som ny prenumerant får du Hårkontroll, ett av Sveriges mest sålda kosttillskott för hår och naglar. 

I gåva får du även LactiTravel, som håller magen i trim på resan och innehåller fem miljarder mjölksyrabakterier från tre olika stammar kombinerat med mjölksyrajästen Saccaromyces Boulardii. Värde 308:-

Detta får du som prenumerant:

  • 4 nr av DOKTORN+ à 49 kronor = 196:-
  • Gåva Hårkontroll + LactiTravel = 308:-

Totalt värde = 504:-

Ditt pris = 159:-

Du sparar 345:-

Jag vill beställa direkt och få prenumerationsgåva » Klicka här

Jag vill beställa direkt men inte ha prenumerationsgåva » Klicka här

DOKTORN+ är en utökad tidning endast för dig som prenumererar. Har du frågor om prenumerationen, adressändring eller övriga prenumerationsärenden? Kontakta vår partner Titeldata som sköter alla prenumerationsärenden.

Titeldata
Att: Tidningen DOKTORN

Box 125 46
10229

Tel: 0770 45 71 28
Fax: 08 652 03 00
info@titeldata.se
www.titeldata.se